O NAMA

Kadar "TERM INSTALL"-a, sa dugogodišnjim  iskustvom i visokim znanjem u oblasti primene hlađenja, spreman je da reši svaki zadatak  koji se pred njega postavi. Kompletan kadar je stekao iskustvo dugogodišnjim radom u preduzeću  "TERM  ENGINEERING", koje je bilo jedno od vodećih u oblasti proizvodnje, projektovanja i inženjeringa rashladnih sistema.

trgovina Višegodišnje iskustvo daje nam sigurnost da se upustimo u gradnju najsloženijih i najvećih rashladnih sistema, kao što su  mesne industrije, hladnjače za voće i povrće sa kontinualnim i klasičnim tunelima za zamrzavanje, hladnjače za sveže voće i povrće sa kontrolisanom atmosferom, pivare, sladare, mlekare.

Proizvodni program čine:
- sistemi hlađenja  za mesnu industriju,
-"split" - rashladni agregati,    
- centralni rashladni agregati,
- agregati za hlađenje vode - čileri,
- bazeni ledene vode, odnosno glikola
- tuneli za smrzavanje proizvoda,
- hladnjače za voće, povrće
- defrostacija
- komore za zrenje i dimljenje

 centrale
BOJLERI Nakon dovođenja cene energije na svetski nivo, usredsredili smo svoja znanja na uštedu energije i maksimalno iskorišćenje otpadne energije u procesima hlađenja. Uštede energije u procesima hlađenja postižu se usaglašavanjem potreba za hlađenjem sa rashladnim kapacitetom rashladnog uređaja. Zbog ovoga smo razvili centralne rashladne sisteme sa višestepenom regulacijom rashladnog kapaciteta vođene mikroprocesorskim upravljanjem.  Radimo na iskorišćenju toplote kondenzacije za zagrevanje vode ili drugih tehnoloških medijuma.

paneli

 

 

Potpuno smo osposobljeni za gradnju panelnih objekata po sistemu "ključ u ruke", sa čeličnom ili armirano betonskom konstrukcijom, sa freonskim rashladnim sistemima.

Excellent SME Installation instructions-1

SARADNICI

NA FACEBOOKU

VREMENSKA PROGNOZA

KURSNA LISTA

 
Design by : Place your Website.